Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész egyszerűen nem tud hibázni a magyar miniszterelnök.

A teljes internet Orbán Viktor miniszterelnökön röhög. Nem egyszerű mutatványt hozott össze megint. Az van ugyanis, hogy sikerült megint belesodornia magát egy elképesztő baklövésbe.

Az persze egy másik dolog most, hogy a német látogatás arra volt alkalmas, hogy Merkel felmossa vele a padlót, ugyanis a német kancellár egyértelműen kijelentette:

Németország nettó befizető, Magyarország pedig a büdzsé forrásainak nettó haszonélvezője.

Bár főleg a jobboldali sajtó úgy aposztrofálta a találkozót, hogy Merkel azon mondatát emelték ki, mely szerint “Közös úton jár Németország és Magyarország” valójában a mondatot tovább olvasva kiderül, hogy Merkel az itthoni német érdekeltségekre és autógyárakra gondolt, amelyek jelenleg húzzák felfelé a magyar gazdasági adatokat, ugyanis a kancellár így folytatta a fenti mondatot:  gazdaságuk nagyon szorosan összekapcsolódott.

Ezzel és a fenti idézettel világos, hogy nem éppen dícséretért ment házhoz Orbán. Így különösen pikáns az a mondat amelyet a miniszterelnök a leszállásáról készült képhez írt, mely szerint a saját érkezését úgy kommentálta:

A sas leszállt

Régi politikai mondat itthon, hogy a sas nem kapkod legyek után, azonban az internet népének máris meglódult a fantáziája és a következő kép született meg, amelyet több tízezren osztottak meg idáig:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: