Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sokszor mondják, hogy “miért nincsenek az emberek között?”, vagy “Ti nem is tudjátok, hogy mi van vidéken”, vagy hasonlóakat.

Úgy néz ki felébredt az MSZP és rájött, cselekednie kell. Sokan temették már ezt a pártot, azonban az MSZP mindig akkor tudott erőt mutatni, amikor a legnehezebb helyzetben volt.

Nem éppen az MSZP-nek kedveznek a jelenlegi közvéleménykutatási adatok, melyet sokan azzal magyaráznak, hogy az MSZP picit eltűnt mostanában. Való igaz, nem sokat lehetett hallani a pártról, most azonban úgy tűnik összekapták magukat a szocik:

Országjárásra indultak az MSZP politikusai

A következő hetekben különböző fórumokon megtárgyaljuk az MSZP stratégiájáról szóló vitairatot, amelyet a 2022-es kormány- és korszakváltás érdekében javasolunk.

Ma délután ezért Miskolcon tartjuk az első regionális pártfórumot, és február 27-ig – reményeink szerint – az MSZP országos hálózatának képviselőihez el fogunk jutni, március 14-én pedig a kongresszus elé kerül a dokumentum.

Az őszi önkormányzati választási siker megalapozta azt a munkát, amit most kell elvégeznünk.

Mert most van itt az ideje annak, hogy megbeszéljük, milyen országban akarunk élni 2022 után.

Most van itt az ideje annak, hogy megbeszéljük, hogyan akarjuk ezt elérni.
Természetes, hogy a változás alapvető feltétele az ellenzék együttműködése: közös jelöltek, közös lista, közös miniszterelnök-jelölt.

De szükség van arra is, hogy megmutassuk, milyen országban, milyen társadalomban, milyen jövőben hiszünk.


Olyan új országképet akarunk a köztársaságpárti erők elé vinni, amely egy esélyteremtő köztársaságról szól, amely felemeli az elesetteket, megjavítja a közös ellátórendszereket – például az oktatást és az egészségügyet –, fellép a klímaváltozás ellen, helyreállítja a demokráciát és közösségre tervezett politikát valósít meg.


Rengeteg a tennivaló, de konkrét és előremutató javaslataink vannak. Vitassuk meg!


Kunhalmi Ágnes Győtelekre ment először, Komjáthi Imre és Harangozó Tamás Nyregyházára, Bárány Balázs Tiszaújvárosba, Gurmai Zita Kazincbarcikára, Korózs Lajos Hajdúnánásra, Dr. Szakács László Ózdra, majd mindannyian csatlakoztak Dr. Tóth Bertalan MSZP elnökhöz, Msikolcon.

Országjáró körút 1. – Közös jövőnkért, Magyarországért!
12 fénykép

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: