Hadházy Ákos, Független országgyűlési képviselő - Fotó: Hadházy Ákos FB oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az RTL megkérdezte Hollik propagandistát, hogy szerinte mire való az EU-s pénzből fizetett felcsúti fényágy. A fideszes kismester nem tudta, de Merkel jutott eszébe, aki szerinte azt mondta, hogy a magyarok jól használják fel az EU pénzeket.

 

 

1) Frau Merkel gondolom nem hallott a fényágyról, a Híd a munka világába programról, Öveges-programról, Boldog, Simonka, Varga Gábor és Mengyi urakról, talán Tiborczról is csak futtában stb. stb.

2) Arról viszont talán tud, hogy az EU tavaly 600 milliárd forint (!) büntetést szabott ki az elcsalt pénzek miatt. A magyar kormány nem is vitatta a 2015 óta kifizetett eddigi segélyek 10 százalékának(!) megfelelő büntetést. Csendben beleegyezett, mert ha még részletesebben megvizsgálják a projekteket, még több pénzt buktunk volna.

3) Merkel CSAK annyit mondott, hogy az EU támogatásoknak köszönhetően nőtt a GDP (össztermelés). Ez persze igaz, de nem ellentmondás. Az ellopott pénz is megjelenik a GDP-ben.

 

 

Fájó a függés ezektől a pénzektől: akkor van növekedés, amikor érkezik a pénz és nincs, amikor nem jön. De ez nem változtat azon a tényen, hogy a 2010-es évek a magyar történelembe az évszadok alatt is ritka lehetőségek elszalasztásának időszakaként fog szerepelni.

FÉNYÁGY, Hollik Úr, FÉNYÁGY!

RTL.hu

No Description


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: