Orbán Viktor Fotó: Népszabadság nol.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbánról egyetlen egy dolgot tudnuk és tud mindenki széles-e világon: szereti a focit, ezért stadionokkal építi tele a teljes országát.

Ha már úgy alakult, hogy mi lettünk a régió stadionországa akkor a világ legröhelyesebb dolga az lenne, ha ezek a stadionok voltaképpen tákolmányok volnának.

Márpedig úgy néz ki, hogy azok

Új helyszínt kellett keresni a szombati Újpest-Fradi meccs helyszínének. A mérkőzést az újpesti Szusza Ferenc Stadionban tartották volna, de mint kiderült, a stadion használhatatlan, a gyepszőnyeg nem megfelelő, így a pálya sérülésveszélyes.

Sajnos azonban nem csak Orbánnak szégyen az, hogy ilyen az országa, hanem valahol rólunk is bizonyítványt állít ki, hogy ilyen vezetőt választottunk.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy egy olyan stadion, amit az elmúlt években kétszer újítottak fel, utoljára 2019-ben 600 millió forintból, gyakorlatilag használhatatlan.

Tűrhetetlen, hogy ma Magyarországon százmilliókat dobáljanak ki fölöslegesen, mintha nem lenne holnap. Igaz, így nem is lesz, míg az Orbán-rezsim büntetlenül költi a pénzünket ócska gyepszőnyegekre és silány munkára.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: