Török Zsolt - Fotó: BalraMagyar
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsoltot nem kell bemutatni senkinek sem. Hisz ismerjük mind. S tudjuk, hogy sok-sok Török Zsoltra lenne szüksége az országnak, mintahogy ezt a következő példa is mutatja…

 

 

“Mit ad a Fidesz?
– Az arab fiataloknak ösztöndíjat, a magyar fiataloknak vándorbotot, vagy koldusbotot.
– Az ukrán nyugdíjasoknak 100-200 ezer forintos nyugdíjakat tízezer számra, a magyar nyugdíjasnak 28.500-forintos minimálnyugdíjat és az infláció felét sem fedező 2,7%-ot.
– Romániának jégcsarnokot, sportcsarnokot, milliárdos támogatásokat, a magyarországi gyerekek pedig fizethetnek, ha sportolni, nyelvet tanulni akarnak.
– Szerbiai családoknak 3,3 millió forintos támogatást a lakásvásárlásukhoz, a magyarországi fiataloknak kilakoltatást, asszonyhitelt, eladósodást, vagy az Ócsai telepet.

 

 

– Horvátországba, Szlovákiába stadionokat milliárdokért a 30-40%-kal többet kereső munkások szórakoztatására, a magyar melósnak pedig a térségben is szégyenteljes minimálbért, leszakadó béreket.
– Mexikóba templomokat ezer milliókért, a magyar vidéknek meg járhatatlan utakat, kifosztott falvakat, jobbágy sorsot. .
A te adódból mindenki jól él, csak a magyarnak nem jut belőle A Fideszeseknek mindenki számít, aki idegen, csak Téged nem néznek semmibe.
De, igen: hülyének néznek, akit ki lehet zsigerelni, ki lehet fosztani, meg lehet fejni.
Ez a kormány nemzetáruló!”

– írta Török Zsolt szocialista politikus a közösségi oldalán lassan egy éve… De minden szava aktuális, aktuálisabb mint valaha sajnos.

 

Forrás: Török Zsolt közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: