Hungary's Prime Minister Viktor Orban attends a session of the Tallinn Digital Summit during a European Union summit in Tallinn, Estonia, on September 29, 2017. EU leaders hold a digital summit in the Estonian capital with French President Emmanuel Macron seeking to persuade his counterparts to overhaul European tax rules targeting Silicon Valley firms. / AFP PHOTO / Ilmars ZNOTINS
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egész egyszerűen zseniális.

 

A napokban válltak nyílvánossá a politikusi vagyonnyilatkozatok, amelyekben sok cifra dolog látható, kezdve attól, hogy Rogán Antalnak valami iszonyatos vagyont sikerült összespórólnia – már csak azt nem tudjuk miből – de beszélhetünk arról is, hogy kiderült:

A magyar miniszterelnök teljesen legatyásodott, gyakorlatilag minden tartalékát felélte és koldus botra jutott

Olcsó dolog lenne most Mészáros Lőrincezni egyet, mikor ekkora tragédia érte a Kárpátok Géniuszát. Éppen ezen a tényen febuzdulva létrejött egy facebook esemény melyben arra kérik az internet közösségét:

Gyűjtsünk adományt Orbán Viktor és családja megsegítésére

Az esemény szervezői szerint ugyanis: BÖLCS VEZÉRÜNKNEK, EURÓPA VÉDELMEZŐJÉNEK ELFOGYOTT A PÉNZE!

,,Egyetlen forint megtakarítást sem tüntetett fel Orbán Viktor legfrissebb, a 2019-es vagyoni helyzetét tükröző vagyonbevallásában.

Eközben a miniszterelnök feleségével közös hitele tovább csökkent, tavalyra csupán 3,5 millió forinttal tartoztak, 2020 januárjára ez pedig már csak 2 millió 199 ezer forintra csökkent.”

Szeretett Vezetőnknek nem csak a pénze fogyott el, de még autója sincsen, amivel kevés szabadidejében le tudna menni Felcsútra focizni és kisvasutazni.

Ő annál sokkal szerényebb, hogy barátaitól, vagy az országtól kérjen segítséget, ő inkább éhezne, minthogy pénzt kérjen.

Nagyon szomorú dolog, hogy nem számíthat a barátaira, akiknek hála Istennek nincsenek anyagi gondjaik. Rogán igazán segíthetne barátján a 809 milliós megtakarításából, Lázár a 48 milliójából, ráadásul ő több autót is kölcsön tudna adni neki.

A leghálátlanabb a barátai közül Mészáros Lölő, aki saját bevallása szerint is vezérünk barátságának köszönheti a 2 milliárd dolláros vagyonát, persze amikor a barátjának lenne szüksége segítségre, akkor egy nyomorult milliót is sajnálna tőle!

Mi magyarok, akik SENKIT NEM HAGYUNK AZ ÚT SZÉLÉN, mutassuk meg, hogy nem hagyjuk cserben szeretett vezérünket, és családját, gyűjtsünk neki pénzt, hogy végre Ő IS A SAJÁT LÁBÁRA ÁLLHASSON. Mi igazán megtehetjük, hiszen az origo szerint egyre nagyobb a magyar családok vagyona, miközben aki értünk dolgozik éjt nappallá téve, az elszegényedik.

Nem nézhetjük tétlenül, hogy a keleti oligarhák, Putyin, Erdogan és a többiek lesajnálják a pénztelen vezetőnket, és azt sem, hogy a kapitalista világbirodalom a markába röhögjön!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!

A gyűjtéshez itt lehet csatlakozni:

Adománygyűjtés Orbán Viktor és családja megsegítésére

MAGYAROK FIGYELEM! BÖLCS VEZÉRÜNKNEK, EURÓPA VÉDELMEZŐJÉNEK ELFOGYOTT A PÉNZE! ,,Egyetlen forint megtakarítást sem tüntetett fel Orbán Viktor legfrissebb, a 2019-es vagyoni helyzetét tükröző…

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Pataky Attila gyakorlatilag szerelmet vallott Orbánnak

Pataky Attila, az Edda Művek együttes frontembere, exkluzív interjút adott a Mandinernek, ahol nyíltan beszélt az őt ért kritikákról, a földönkívüli élet létezéséről, a...

Tragikus adatokkal ált elő Dobrev Klára

Az árakban az első, a bérekben az utolsó helyre került Magyarország az elmúlt 13 évben Európában – mondta a DK árnyék-miniszterelnöke szombati online sajtótájékoztatóján. Dobrev...

Orbán sötét boszorkánykonyhája újra ontja a szemetet: Itt a Fidesz sötét kampánya

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatják fel. A Fidesz egy "figyelemfelhívó" kampányt indít - jelentette ki a párt kommunikációs vezetője Hollik...