Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Facebookon terjed egy bejegyzés, amelyet Niedermüller Péter feleségének tulajdonítanak és mondjuk úgy, nincs okunk kételkedni benne, hogy valóban tőle származik. A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

“Ritkán teszem, hogy ilyen jellegű bejegyzést osztok meg itt, de ez a nap számomra, a családom számára határvonalat jelent.

Ma, amikor magukat igaz magyaroknak és keresztényeknek tartó “hazafiak” halált megvető bátorsággal – és természetesen névtelenül – patkánytetemet küldtek a 7. kerületi polgármesternek, Péternek, a férjemnek, telefonokat kaptam barátainktól és nagyobbik fiúnkat elsőáldoztató plébánosunktól, miszerint bizonyos illető(k) azzal keresték meg őket, hogy meg szeretnék kapni azt a videófelvételt, amely a gyerekek elsőáldozásán készült és amin a “Niedermüller” is látható.

Nem kapták meg.

Úgy tűnik, a kormányzati ideológiagyár habzó szájú megmondóemberei mögött buzgólkodnak mások is.

Számukra a “Niedermüller” lett a megnevezhető belső ellenség, aki ellen most uszíthatnak, akire verbális mocskot önthetnek és azt gondolják – vezesse őket bármilyen szándék is -, hogy a gyerekeinket is célba vehetik.

Talán nem kell hosszasan indokolnom, miért tartanám sivár, kiábrándító helynek azt az országot, ahol tízéves gyerekek elsőáldozásáról készült felvételek egy hecckampány elemeivé válhatnának.

Én még mindig bízom abban, hogy Magyarország nem lesz ilyen hely. #elakezekkelagyerekeinktől
#elégagyűlölködésből”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: