Megosztom másokkal is:
  •  

A Magyar Szocialista Párt közleményben jelentette be a legújabb botrányt Győrben.

Az MSZP szerint amit Dézsi András, a Fidesz polgármesterjelöltje el akar titkolni, amivel nem akar foglalkozni, azt ma a szabad sajtó nyilvánosságra hozta.

A párt közleményében úgy fogalmaz: azon már meg se lepődünk, hogy még mielőtt a Borkai-orgia képei nyilvánosságra kerültek volna, a Fidesz teljes vezérkara már régen tudott a videókról és az azon szereplő gazdasági szereplők személyéről.

Úgy tűnik, hogy akkor még nem volt az erősségük a keresztény erkölcs, hiszen szó nélkül továbbra is támogatták a mára bukott polgármestert.

Az MSZP szerint azonban, ami az ügy aktualitását adja az nem más, mint hogy vasárnap a győriek dönthetnek a városuk jövőjéről. A Fidesz jelöltje Dézsi András nyíltan vállalja, hogy nem akarja feltárni a Borkai-korszakban elkövetett, a győriek pénzét megdézsmáló bűncselekményeket, visszaéléseket, azaz meg sem fogja próbálni a várostól ellopott milliárdokat visszaszerezni.

Világos beszéd, ezért lett Ő a Fidesz jelöltje.

Pedig az a töméntelen pénz, ami eltűnt jól jönne Győr városának, a győri embereknek.

Pollreisz Balázs viszont vállalja, hogy átvilágítja az előző városvezetés döntéseit, visszaszerzi az ellopott javakat és átláthatóvá teszi az önkormányzat működését, amelyet a győriek szolgálatába állít.

Tiszta várost, tiszta közéletet! – írja az MSZP.


Megosztom másokkal is:
  •