Képünk illusztráció -Fotó: kadarka.net
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma időközi polgármester választást tartanak Győr-Moson-Sopron megye székhelyén.

 

Ma időközi polgármester választást tartanak Győrben. A választást azért kellett kiírni, mert a várost eddig irányító fideszes Borkai Zsolt belebukott a zűrös botrányaiba. A délelőtt 11 órás részvétel eddig már kicsit, több mint 2 százalékkal alacsonyabb, mint a 2019-es voksoláskor.

Ma időközi polgármester választást tartanak Győr-Moson-Sopron megye székhelyén. A választásokat azért kellett kiírni, mert Borkai Zsolt botrányba keveredett és abba bele is bukott. Felvételek kerültek elő, melyen a megjelent információk szerint, lányokkal és tudatmódosító szerekkel kiegészülve tengerparti orgiát rendezett. Az ügyben korrupciós szálak is előkerültek.

 

 

Ma a voksolás 6 órakor zavartalanul elkezdődött a nyugat magyarországi városban, már a reggel 7 órás részvételi adatok is elmaradtak a 2019-estől. Reggel 9 órára sem változott ez a tendencia: 2019-ben 6,43%, most 5,24% a reggeli részvétel.

A 11 órás adatok pedig már lényegesen alacsonyabb részvételt mutatnak: 2019-ben délelőttig a győriek 17, 04 százaléka, most pedig 14,87% járult az urnák elé.

A legfrissebb, 13 órás adatok  szerint Győrben a a választásra jogosultak 22,80 százaléka ment el szavazni eddig.

Győrben voksolni ma 19 óráig lehet, az érvényes szavazáshoz egy személyigazolványt és egy lakcímkártyát kell magukkal vinni a választóknak.

Forrás: Hírhugó / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: