Palácsik /Vajna/ Tímea - Fotó: NLC
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Január 20-án volt napra pontosan egy éve, hogy meghalt Andy Vajna producer, egykori filmügyi kormánybiztos. Özvegye, Tímea nehezen tudta feldolgozni férje hiányát, az elmúlt hónapokban is könnyeivel küzdve beszélt róla minden alkalommal.

 

Tímea néhány hete költözött ki Amerikába, ahol a következő egy éveben is ott fog lakni, Andy halálának évfordulójára azonban hazajött Magyarországra, hogy szeretteivel együtt kilátogasson a Fiumei Úti Sírkertbe.

A Bors fotósa lencsevégre kapta a megemlékező rokonságot, Tímea mellett azonban áll egy fiatal férfi, akit eddig még nem láttunk. A lap úgy értesült róla, hogy a szóban forgó sármos fiatalember Tímea legnagyobb támasza a gyászban, akivel szoros barátságot ápolnak. Ennél azonban jóval több is van köztük.

 

„Jól sejtitek, együtt vannak” – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő, de Tímeához nagyon közel álló barát, aki tagadta, hogy a képen az özvegy új szerelme lenne látható, az viszont kiderült, hogy egy milliárdos harmincas fiáról van szó, aki jól boldogul az üzleti életben, és aki jó barátságot ápolt Andy-vel is.Később fordulatot vett a történet, Tímea sógora ugyanis megerősítette, hogy a képen valóban az özvegy szerelme látható, akit Zoltánnak hívnak. – írta meg a promotions.hu.

 

Fotó: Bors

Forrás: promotions.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: