Borkai, Dézsi - Fotó: ugytudjuk.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amit Dézsi András, a Fidesz polgármesterjelöltje el akar titkolni, amivel nem akar foglalkozni, azt ma a szabad sajtó nyilvánosságra hozta…

Azon már meg se lepődünk, hogy még mielőtt a Borkai-orgia képei nyilvánosságra kerültek volna, a Fidesz teljes vezérkara már régen tudott a videókról és az azon szereplő gazdasági szereplők személyéről. Úgy tűnik, hogy akkor még nem volt az erősségük a keresztény erkölcs, hiszen szó nélkül továbbra is támogatták a mára bukott polgármestert.

 

Azonban, ami az ügy aktualitását adja az nem más, mint hogy vasárnap a győriek dönthetnek a városuk jövőjéről. A Fidesz jelöltje Dézsi András nyíltan vállalja, hogy nem akarja feltárni a Borkai-korszakban elkövetett, a győriek pénzét megdézsmáló bűncselekményeket, visszaéléseket, azaz meg sem fogja próbálni a várostól ellopott milliárdokat visszaszerezni. Világos beszéd, ezért lett Ő a Fidesz jelöltje.

Pedig az a töméntelen pénz, ami eltűnt jól jönne Győr városának, a győri embereknek.

Pollreisz Balázs viszont vállalja, hogy átvilágítja az előző városvezetés döntéseit, visszaszerzi az ellopott javakat és átláthatóvá teszi az önkormányzat működését, amelyet a győriek szolgálatába állít.

Tiszta várost, tiszta közéletet!

MSZP

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: