Varju László - Fotó: Népszava
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még a végrehajtó cég sem merte kiadni a felcsúti fociakadémia TAO-számláit, egy működésképtelen pendrive-ról állítják, hogy azon vannak a kiperelt adatok

 

Kémfilmekbe illik, ahogy a kormány egy jogerős bírósági ítélet ellenére is évek óta titkolja, hogy a felcsúti fociakadémia mire költötte a TAO-milliárdokat. A múlt héten Felcsúton jártunk, hogy megkapjuk a kiperelt iratokat, amikor arról tájékoztattak minket, hogy egy új végrehajtóhoz került az ügy, mert az előző elfogultságot jelentett. Ma az új végrehajtó céggel találkoztunk Budaörsön. Ők arról tájékoztattak minket, hogy bár a régi végrehajtótól kaptak egy pendrive-ot, amin elvileg a kiperelt dokumentumok vannak, ez a pendrive valójában nem volt megnyitható.

 

 

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elmond 2020 Magyarországáról, hogy még egy végrehajtó cég sem meri kiborítani a bilit a felcsúti TAO-milliárdokról, pontosan így néz ki egy kirabolt és megfélemlített ország. A DK szerint felháborító, hogy Orbán Viktor szülőfalujának fociakadémiája ellen hiába van számos bírósági döntés, köztük egy jogerős ítélet, a Felcsút a törvények felett állva titkolja, hogy mire költötte az emberek pénzét.

A DK továbbra sem áll meg az ügyben. Addig fogjuk ütni az asztalt, amíg ki nem derítjük, hogy mi lett a felcsúti fociba pumpált közpénzzel, ebben pedig számítunk az új végrehajtó cégre. – áll a Demokratikus Koalíció friss közleményében.

 

Varju László,
A DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke

Ráczné Földi Judit,
A DK elnökségi tagja

Forrás: MTI OS

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: