kép: Rónai Egon facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyot robbant a botrány, amit maga a fitness-guru kevert.

Nőket becsmérlő kijelentései után, nem csoda hogy országos botrány lett az ügyből. Schobert Norbi vasárnap élő videóban jelentkezett a Facebook-oldalán, ebben pedig elmondta követőinek, hogy úgy gondolja, a házasságok nagyon nagy százaléka azért megy tönkre, mert a nők a terhesség alatt meghíznak, és később sem fogynak vissza eredeti súlyukra.

Az aerobik edző és életmódguru szerint ez azért nagy baj, mert a férfiak elsősorban nem a nők személyisége és belső tulajdonságai miatt vágynak arra, hogy ágyba bújjanak velük, hanem inkább a külső adottságaik miatt. Norbi szerint még afféle „súlykorlát” is létezik, véleménye szerint egy 58 kilós nő vonzó, ám ha a terhesség után már 78 kilót mutat alatta a mérleg, akkor „döngő léptekkel érkezik a hálószobába”.

Rónai Egon ma este asztalhoz ülteti Norbit és Szentesi Évát. Mint írja:

Ma este az Egyenes beszédben Schobert Norbert-Szentesi Éva vita!

Schobert Norbert tegnapi posztjával, amelyben azt fejtegette, hogy a szülés után meghízott nők magukra vessenek, ha elhagyja őket a férjük, úgy tűnik, nők, anyák, és igen, férfiak érzéseit is megsértette.

Nálam két kőkemény véleményvezér csap össze, miközben a Facebookon hozzászólások ezrei ostorozzák Norbi álláspontját!

És valóban kérdés: a férfi számára a szerelem nem több, mint a hús kívánása? A nő számára a házasság nem lehet más, mint küzdelem a kilókkal? Nem lehet, hogy a szerelem-szeretet ennél sokkal összetettebb, mélyebb és bonyolultabb kérdés?

Kedden este az Egyenes beszédben (hogy stílusos legyek) két nehézsúlyú vitatkozó méri össze a véleményét! De én is kíváncsi vagyok előzetesen a ti álláspontotokra! Kérlek, írd meg, mit gondolsz erről, akár azt is, hogyan érvelnél, mit kérdeznél!

A többit ma este 19.25től az Egyenes beszédben, az ATV-n!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: