Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre inkább kedvelem őket!

Úgy tűnik a Coca Cola tököt növesztett és a multkori Pride kiállás után most újra fellépett a kirekesztés és a megbélyegzés ellen. Egyszerűen zseniális az amit a cég tesz.

Ha lemaradt volna: Schobert Norbi vasárnap élő videóban jelentkezett a Facebook-oldalán, ebben pedig elmondta követőinek, hogy úgy gondolja, a házasságok nagyon nagy százaléka azért megy tönkre, mert a nők a terhesség alatt meghíznak, és később sem fogynak vissza eredeti súlyukra.

Az aerobik edző és életmódguru szerint ez azért nagy baj, mert a férfiak elsősorban nem a nők személyisége és belső tulajdonságai miatt vágynak arra, hogy ágyba bújjanak velük, hanem inkább a külső adottságaik miatt. Norbi szerint még afféle „súlykorlát” is létezik, véleménye szerint

egy 58 kilós nő vonzó, ám ha a terhesség után már 78 kilót mutat alatta a mérleg, akkor „döngő léptekkel érkezik a hálószobába”.

hvg.hu vette észre, hogy a Coca-Cola is reagált Schobert Norbert minapi kijelentésére, amellyel sokakat magára haragított. A cég az alábbi képet és szöveget tette közzé hivatalos Facebook-oldalán kedden:

Oszd meg, ha te sem értesz egyet Norbival és te is úgy gondolod: “Ha szereted, minden formában megkívánod”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: