Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Óriási port vert fel annak a tápiószentmártoni lórehabilitációs központnak az ügye, amely Czerván György fideszes képviselőhöz és családjához köthető, és nem kevés közpénzt, uniós támogatást nyelt el.

 

Az ügyben költségvetési csalás miatt nyomozás is indult, de a hatóság emberei be sem jutottak a központ területére, az ügy pedig csendben lezárult. Mindeközben köztudott, hogy a papíron megvásárolt berendezéseket – például a parádés hangzású lószoláriumot – úgy kérték kölcsön egy környékbeli lovardából az átadás idejére.

 

A Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordul a tápiószentmártoni lószolárium, illetve Czerván György miatt. A Bizottságot ugyanis nem a fideszes oligarchák rángatják dróton, akik Magyarországon már a nyilvánvaló lopást is megengedhetik maguknak, mert úgysem lesz következménye.

Lehet, hogy a miniszterelnök barátainál a ló már nem csak néz és lát, hanem szoláriumozik is, de annyi viszont teljesen biztos: nem fogjuk hagyni, hogy a fideszesek minden mértéken felül ostobának nézzék az európai magyarokat.

 

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: