Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Korábban megírtuk, hogy heroikus kűzdelemben hatalmas győzelmet aratott és ezzel polgármesteri mandátumot szerzett az MSZP megyei alelnöke ott, ahol korábban úgy hittük, lehetetlen az ellenzéki győzelem.

Korábbi cikkünket itt tekintheti meg (kattintson)

Most érkezett azonban egy másik hír, mely szerint úgy néz ki az ellenzék újabb győzelmet zsebelt be a mai napon.

A Békés megyei városban szavazategyenlőség miatt kellett megismételni a választást az 1-es számú választókerületben Az ellenzéki összefogás (DK, Jobbik, Momentum, MMM) jelöltje, Raffai János a szavazatok 53 százalékát megszerezve győzte le a Fidesz jelöltjét, Tóth Zoltánnét. – írja az Alfahír.

A győzelemhez az is kellett, hogy az MSZP ezúttal nem indított saját jelöltet, így megvalósulhatott a teljes ellenzéki egység (ha a mindig, mindenhol elinduló Munkáspártot nem számoljuk ide).

“Ez nekünk erőt ad, és továbbra is azt mondjuk: együtt, közösen. Együtt, közösen dolgozunk tovább, ahogyan most is, úgy a jövőben is”

– nyilatkozta a Szabó Ervin, a Jobbik orosházai elnöke és városi képviselője.

Úgy néz ki, hogy megdőlni látszik az, mely szerint a Fidesz legyőzhetetlen vidék Magyarországán. Az ellenzék a választási eredmények alapján már nem csak a fővárosban és a megyei jogú városokban erős, hanem országosan mindenhol.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: