Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Békés megyei Battonyán egyszerre mondott fel az összes postás, mert megelégelték az egyre sokasodó többletfeladatokat.

 

Pár napja egy szörnyű tragédia hívta fel a figyelmet ugyanarra, mint a mostani tömeges felmondás: a Magyar Posta nem becsüli meg a dolgozóit, a rossz fizetésekhez pedig hónapról hónapra egyre rosszabb munkakörülmények társulnak.

A Demokratikus Koalíció szerint összeomlás előtt áll a Magyar Posta: az egyre rosszabb és megbízhatatlanabb szolgáltatás hátterében kisemmizett dolgozók mindennapi küszködése áll.

A DK szerint a kormány a felelős azért, ha valahol összeomlik a postai szolgáltatás: ma a battonyaiak nem tudják, hogy hogyan fogják megkapni a leveleiket, csomagjaikat, de ez az ország bármely más pontján, bármely településén is bármikor bekövetkezhet.

A DK szerint az Orbán-kormány már az ország alapvető működtetésére is képtelen, ha tehetetlenül nézi végig a Magyar Posta összeomlását.

Azonnali beavatkozásra van szükség, nem fordulhat elő, hogy a battonyaiak nem kapják meg a leveleiket, számláikat, csomagjaikat!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: