Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak..

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Pollreisz Balázs vagyok, a győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje. Városunk egyik legfontosabb kérdésével, az Audi gyár jövőjével kapcsolatban keresem Önt!

Mint Ön előtt is ismert, a gépjárműgyártás az utóbbi egy évben válságba került Európában. Emiatt számtalan esetben indítványoztam, hogy Győr álljon több lábra és ne függjön az Audi gyártól.

Felvetéseimet, megoldási javaslataimat vagy napirendre sem tűzte, vagy sorra leszavazta a Fidesz összes képviselője. Legutóbb az új városi közgyűlés nyitóülésén vonta meg a szót tőlem, személyesen Borkai Zsolt… Mivel közben Borkai Úr “elhajózott” egy luxusjachton néhány hölgy társaságában városunk közéletéből, gondoltam arra, hogy ezt a súlyos kérdést megvitatom a Fidesz új polgármesterjelöltjével, Dr. Dézsi Csabával is.

Azonban ahogy láttam Ő annyira elfoglalt, hogy egy infarktusos beteg megmentése közben kampány videót forgat. Így nem maradt más lehetőségem, minthogy jelen levélben hívjam fel az Ön figyelmét arra, hogy az autóipar válságban van és több gyár megszorításokban gondolkodik.

Kérem, hogy a győriek érdekében a kormány illetékeseivel egyeztetve, gondolják át azokat a lépéseket melyek ebben a válságos időszakban a győri polgárok életét segíthetik.Szeretném ha megértené, Győr az Audi nélkül sebezhető. A legkisebb gazdasági visszaesés azonnal emberek és családok százainak jelenthet óriási gondot.

Eközben szakértő kollégáimmal egy válságkezelési programot készítettünk, illetve a helyi szakszervezetek vezetőivel egyeztetéseket kezdeményezünk .Fontos, hogy a Fidesz kormányzat, ne UTÓLAG reagáljon az esetleges negatív gazdasági eseményekre, mint ahogy tették például Jászberényben az Electrolux válsága kapcsán.

Köszönöm, hogy meghallgatott és megtisztelő válaszában bízva kívánok Önnek jó egészséget, munkasikereket….

Utóirat:
Megnézve és meghallgatva mai sajtótájékoztatóját, idézném Önt: “nagyon sokan látták amit nem kellett volna látniuk és nem kellett volna,hogy megtörténjen”, gondolatával nem értek egyet…

A győri és magyar állampolgároknak igenis látniuk kellett azt, hogy kik azok a személyek akik városunkat irányítják és azt is, milyen álkeresztény emberek ők valójában.

Sajtótájékoztatója alapján megértettem miért akar a kormánypárt mindenáron elhallgattatni a győri ellenzék vezetőjeként. Értem a több száz Fidesz plakáttal szembeni néhány darabból álló hirdetési lehetőségeinket, értem a médiában Önök által megtett elszigetelési kísérleteiket… Értek MINDENT!!!

Önnek kell Győr és ebben az akaratában nem a győriek a fontosak, hanem pártjának politikai és anyagi haszna. Sajnos ez az igazság. Ez ma tisztán lelepleződött…

Üdvözlettel:

Pollreisz Balázs,
Győr polgármesterjelöltje


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: