Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az, hogy Kósa Lajossal kapcsolatban a szellemileg retardált jelzős szerkezet jut az eszembe, azzal nyilván nem vagyok egyedül…

 

Az, hogy Kósa Lajossal kapcsolatban a szellemileg retardált jelzős szerkezet jut az eszembe, azzal nyilván nem vagyok egyedül. Én még azt is hajlandó lennék elfogadni, hogy az alábbi mondattal semmi rosszat nem akart mondani, miközben ormótlanul zsidózott. „Az antifasiszták összeálltak az újnyilasokkal, a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe”.

 

Csakhogy Kövér, aki méltán szellemi partnere megtoldotta a mondanivalót:

“A fiatal nemzedéknek a következő időszakban nemcsak a magyar nemzetépítő politika stafétabotját kell majd átvennie, hanem szembesülnie kell a nemzettagadás egyre erőszakosabb politikai és szellemi képviselőivel is, … a nemzettagadók számára fontos a nemzet közösségének tagadása, ezért tekintenek politikai veszélyforrásként minden egyéb természetes közösségre, mint amilyenek a család vagy az egyházak.”

Ha még nem felejtették el a néhány hete felavatott emlékművet, s az ott elhangzott beszédeket, akkor nem túlzás kijelenteni: gőzerővel épül a rasszista, fasiszta rendszer, amely a két világháború között egyszer már katasztrófába vitte az országot. – írja Juszt László legfrissebb bejegyzésében.

 

Csak annyit fűznék hozzá, ami nagyon elszomorító, hogy ami itt történik az egy az egyben az 1930-as évek retorikája…

 

Forrás: Juszt László közösségi oldala / BalraMagyar

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: