Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindig sokkoló az, amikor ilyesmi történik, még akkor is ha a rendőrhatóságok értették a dolgukat.

Ugyanis a rendőrök fél órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak – írja a Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 3-án 19 óra 45 perc körül egy férfi, volt barátnője XI. kerületi Menyecske utcai lakásához ment. A nő a férfit a lakásba beengedte, de ezt követően szóváltásba keveredtek.

A férfi érkezését megelőzően a lakásban tartózkodott egy lakatos is, aki a nő kérésére éppen a bejárati ajtó zárját cserélte le.

A férfi a nőt ütni kezdte, ekkor azonban a szakember a nő védelmére kelt, de ennek ellenére a támadónak így is sikerült a nőt egy késsel többször megszúrnia, majd elmenekült.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói a 38 éves budapesti M. Andrást fél órán belül Budapesten, az V. kerületben egy Akadémia utcai lakásban elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói M. Andrást emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: