Rácz Zsófia
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A  Vastagbőr blogon olvastam Rácz Zsófi néhány nyilatkozatát,ugyanazt mantrázza, amit az idősebbek….

 

A  Vastagbőr blogon olvastam Rácz Zsófi néhány nyilatkozatát,ugyanazt mantrázza, amit az idősebbek, azzal, hogy egy fiatal nő ezeket a buta, gyűlölködő frázisokat ismételgeti nem fogja betölteni a feladatát, nem tudja így megszólítani a fiatalokat. A kormánynak nincs ifjúságvédelmi stratégiája, nincs semmilyen elképzelése, hogyan kerülhetnének közelebb a fiatalokhoz,sőt van egy olyan érzésem,hogy ez az egész csak egy frázis, mint a szocializmusban a reformok sürgetése,tudták,hogy szükség van a reformokra,de azt is tudták,ha elkezdik komolyan a reformokat,az egész rendszer a fejükre omlik,mert vannak olyan rendszerek,amelyek bármilyen változtatástól felborulnak, a Fidesz is ilyesmi.

A Fidesz minden intézkedése, a családtámogatástól kezdve a kötelező nyelvvizsgáig, a szakképzés átalakításáig gyerek-és fiatal ellenes politika, akár tudatosan vagy csak azért, mert így alakult. A fiatalok megszólításáról alaposan lekéstek, nem hiszem ,hogy a fiatalok kíváncsiak a propaganda panelekből álló ostobaságaikra.

De mondhatnánk az is hogy jaj szegény Zsófi nagyon nehéz helyzetbe került, mivel a gyakorlatban nem tudja betölteni a funkcióját, csak annyit tud,hogy egy csinos,fiatal nő – körbeviszik a politikai térben, hogy bizonyítsák, a Fidesz nem nyomja el a nőket, így annyit ér a létezése,elnézést a hasonlatért,mint egy gumibaba vagy egy próbababa.

 

De hogy valaki alul tudja múlni minden Kósát, mind pedig Novák Katalint egyetlen nyilatkozattal…

Ezt ugyanis a Zsófi nyilatkozta, még a törvény módosítása és kinevezése előtt:

„Tényleg egy ilyen világban élünk, ahol az emberek már a jogot teljesen,
mint egy ilyen gyurmát, azt hiszik, hogy így formálják majd arra, amit
éppen szeretnének, elvesznek belőle, hozzátesznek, teljesen, tényleg, a
vágyaikkal összekeverve, minden racionalitástól elszakadva használják a
jogot. Szerintem egy ilyen helyzetben, egy ilyen világban ez, hogy így
ki lett mondva, ez abszolút hiánypótló. És nem azért fontos, mert Orbán
Viktor mondta ki, hanem azért, mert igaz.”

Mondjuk ki nyíltan Zsófi a pont megfelelő NER-es jelölt… nincs saját véleménye, 22 évesen már Orbánt idézget és még a saját meggyőződését is 3 másodperc alatt szembeköpi, ha az érdeke úgy kívánja…

 

Eddig azt hittem, Kósát nem lehet alulmúlni. Novák most megcáfolt, s jött Rácz Zsófi…
Nos, kedves fiatalok, készüljetek fel, mert Rácz kormány-hangon fog szólni hozzátok…

A kérdés már csak az vajon Rácz Zsófika önként, és dalolva adta az arcát, és az apropót ahhoz, hogy egy törvényt szabjanak rá, ráadásul nyilvánvalóan propagandacélokat szolgál a kinevezése, amivel nagy valószínűséggel ő is tisztában van. Vagy nem elég okos, és nem veszi észre, hogy aljas módon propagandaeszközzé silányítják, akit majd eldobnak, ha már nem kell.

ÉS akkor ott a kérdés, oké, ha egy 22 évesnek nincs ennyi esze, hogy észrevegye, mert el van még telve magától, de hol van a családja, akiknek több eszüknek kéne lennie?
Hát azok éppen hogy adják alá a lovat ezerrel, és nem tudni miért, akarnak valami előmenetelt a gyerekük hátán kicsikarni, vagy mi lehet az oka, hogy engedik bedobni az oroszlánverembe, ahol olyanoknak lesz kitéve, mint amit itt is láthatsz, hogy lekurvázzák, lemocskolják, minden lesz, csak erkölcsös kislány nem. Kellett ez nekik?

 

BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: