Novák Katalin - Fotó: 168 óra
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nincs szó utólagos törvénymódosításról, hogy helyettes államtitkár lehessen Rácz Zsófia, hiszen még a kinevezése előtt írták át a törvényt – magyarázta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár…

 

A Magyar Hírlapnak adott interjújában védte meg Rácz Zsófia kinevezését Novák Katalin. Emlékezetes, Rácz úgy kaphatja meg a helyettes államtitkári posztot, hogy miután Novák bejelentette a jelölését, kiderült, hogy még nincs diplomája, ezért gyorsan törvényt módosítottak: az ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár lehet nem diplomás ember is. Novák szerint mindezzel nincs baj, mert Rácz Zsófi még nem kapta meg a kinevezését, tehát szó nincs utólagos törvénymódosításról, ahogy sokan terjesztik.

Nem általánosan nyitottuk meg a lehetőséget, tehát mostantól nem lehet helyettes államtitkár bárki, akinek nincs diplomája. A változás kizárólag az ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkári munkakörre vonatkozik. – tette még hozzá Novák.

 

“Nem általánosan nyitottuk meg a lehetőséget, tehát mostantól nem lehet helyettes államtitkár bárki, akinek nincs diplomája.” Hiszen pont ez a legnagyobb probléma, a személyre szabott törvénykezés. De IQ negatív ez a nő, édes jó istenem… Mondjuk az is igaz. hogy okos ember ebben a kormányban nem csinálhat karriert, mert még potenciális ellenfélnek tűnik.

Persze, hogy nem utólag lett módosítva a törvény, mert ha nem előtte teszitek meg, akkor nem lehetett volna kinevezni, a törvény/jog erejénél fogva érvénytelen lett volna a kinevezése. A kinevezés rendjéről, feltételeiről szóló törvényt viszont célzatosan, személyre szabottan azért módosítottátok, hogy az inkriminált semmitérő, alkalmatlan ( mert bizony szakismeret, képzettség nélkül alkalmatlan) a józan ész és a szakmaiság feltételeinek egyáltalán nem megfelelő “gold digger-t” ki lehessen nevezni…

Eddig azt hittem, Kósát nem lehet alulmúlni. Novák most megcáfolt.
Nos, kedves fiatalok, készüljetek fel, mert Rácz kormány-hangon fog szólni hozzátok…

 

Forrás: HVG / BalraMagyar

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: