Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az alábbi levelet a Minden, ami DK facebook csoport adminisztrátora írta a DK korábbi országgyűlési képviselőjének, aki lemondani kényszerült azután, hogy meglehetősen tisztességtelen lejárató kampányt indítottak ellene.

Ritkán szoktunk ehhez hasonló nyílt leveleket megosztani, most azonban megtesszük és azt hiszem a levelet elolvasva az olvasóink is érteni fogják, hogy miért döntöttünk így. Íme a levél változtatás nélkül:

Kedves Zsolt!

Bevallom soha nem gondoltam volna, hogy Neked egy nyílt levelet írjak, hiszen bármikor bármiben szinte fél szavakból is értettük egymást. Tudod – rock and roll.

Évek óta folyamatosan figyelemmel kísérted a fészbukos oldalaimat, rendszeresen megosztottad az aktuális megosztani valókat, lájkoltad a posztjainkat, néha hozzászóltál, ha szükségét érezted.

Mindenki tudta, hogy a Gréczy Zsolt állandóan képben van, mert sokakkal ellentétben tisztában voltál azzal, hogy kommunikációban a net lett a fősodor. Aki nincs benne ezerrel, az nincs is. Nem csak megosztásra használtad a fészbukot, hanem állandó tájékozódásra is.

A DK egyik legismertebb arca voltál és vagy. Az országgyűlési képviselőségről való lemondásod nagy vihart kavart házon kívül, de házon belül is. Nem véletlen, mert személyedben a DK egyik oszlopát próbálják olyanért ütni, amihez senkinek semmi köze, mert magánügy.

Hogy ügy lett belőle, az már bűnügy! Nem Te voltál az igazi célpont, hanem a DK. Ezért is mondtál le! Hogy ez megtörténhetett, az azért van, mert óvatlan és naív voltál, amelyet az Őszödi beszéd után történtek is sokszorosan alátámasztanak.

Nyílván tisztában voltál azzal, hogy harcod a demokráciáért azzal is jár, hogy folyamatosan a célkeresztben vagy a politikai sakálok között. Semmi rosszat nem tettél, mégis egy meggondolatlan hülyeség miatt nagy árat kell fizetned óvatlanságod miatt. Ahogy a DK elnöke az “őszödi” miatt.

Egyikkel sem az a baj, hogy megtörtént, hanem az, hogy nem lett időben hatástalanítva annak a lehetősége, hogy felhasználhatóvá váljon később a politikai pedofília számára.

Sajnos ez kiheverhetetlen történet lesz, mert lesznek, akik mindig tesznek érte. A politika ilyen. Naponta tapasztaljuk, mégha nehéz is megemészteni.

De! És azért de, mert az eltelt napok igazolják, hogy nagyon sokan nem értenek egyet a következményekkel. Először fordul elő, hogy politikai vetélytársak azt nyilatkozzák, hogy nem kellett volna lemondanod. Tényleg nem, de nem volt más választásod.

A DK tagsága, vezetői nagyon határozottan kiállnak Érted és annak kezelik az ügyet, ami. Szinte mindenki azt várja, hogy maradsz ugyanolyan erőssége a DK-nak, mint eddig voltál, csak nem OGY képviselőként, hanem másként. Egy Gréczy másként is erős és jelentős személye a DK-nak! Gondolom ez nem kérdés a párt vezetői között sem. Ha az lenne, akkor sokan csalódnánk. Nem kicsit, nagyon!

Nehéz napokat élsz meg, de lépéseddel pont azt igazoltad, ami az eddigi politikád lényege is volt. Muszáj tovább nyomnod, mert győznünk kell.

A DK egy nagyon erős közösség, amelyhez Te is kellesz. Nem kell törődnöd a megjelent okoskodókkal, az álszent moralizálókkal, a helyzetet kihasználókkal, akik lesújtó véleményükkel próbálnak magukra egy kis figyelmet irányítani, mert egyébként esélyük sincs rá, leszámítva azt az öt-hat hasonszőrűt.

Egy jó fotót teszek fel Rólad. Nem csak azért, mert én készítettem, hanem azért, mert jó fotó. Arra célzok vele, hogy fogunk mi még ilyen jokedvűen együtt mosolyogni sok százezren, mert lesz miért!

Tudod, “Minden, ami DK!” és rock and roll!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: