Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor stadion épült Orbán hátsó udvarában kikerekedett a szemem. Amikor kisvasutat építettek, bevallom először nem hittem el, pedig igaz. Ma meg már…. hát nem is tudom, Felcsúton minden megépülhet ma már.

 

Alig néhány ezer fős faluban nem akárkik laknak. Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc faluja a magyar Dallas, ahol bármi lehetséges és bármi megtörténhet.

Most például egy dombot fognak építeni. No nem akármilyet, hiszen ez 106 millió forintba fog kerülni.

A Népszava információi szerint a labdarúgók erőnlétének fejlesztése érdekében 106 millió forintért kap futódombot a Puskás Akadémia.
A baloldali lap szerint a közzétett 2019/2020-as szezonra érvényes sportfejlesztési program szerint a Felcsúti Utánpótlás-neveléséért Alapítvány kapja az “okos-dombot.
Az Orbán Viktor alapította és Mészáros Lőrincz elnökölte szervezet újabb 1,1 milliárd forintot szán a további fejlesztésekre.
Mivel már van Makovecz-stadion, Makovecz-stílusú sportcsarnok, Makovecz ihlette kazánház és Puskás Ferencről elnevezett akadémia kollégiummal, nehéz elképzelni, hogy mi földi jó hiányzik még a faluból.
A jövő évre előirányzott fejlesztések közül a legnagyobb sajtóvisszhangot egy olyan építmény megnevezése váltotta ki, ami az indoklás szerint a sportolók képességfejlesztését szolgálja.
Úgy hívják, hogy „futódomb, lépcső elnevezésű felépítmény”, ami 31 méter hosszú, 17 méter széles, és cirka 3 méter magas. Az ára: 106 millió forint.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: