Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hozzánk is eljutott az a nyílt levél, amiben egy nyugdíjas annyira kiosztotta a Fidesz-elitet, hogy szabályos botrány kerekedett belőle.

 

E-mailben érkezett hozzánk az a levél, melynek tartalmához sokat nem tudunk hozzátenni, azonban aki elolvassa azonnal értheti, miért lett botrány annak megírásából.

Íme a levél változtatás nélkül:

 

Fideszesek!

Drága jó hölgyek és urak! Énekesek, színészek, sportolók, celebek, professzorok!

Ti, akik az elmúlt 15 évben Orbán Viktor minden évértékelőjén és kampányrendezvényén ott tolongtatok!
Ti, akik révült áhítattal ittátok minden szavát és Fényvitézhez, Kossuth Lajoshoz, Vezénylő Tábornokhoz vagy simán a názáreti Jézushoz hasonlítottátok imádott vezéreteket!

Ti, akik a művészetben, sportban, tudományban szerzett népszerűségeteket önként és kéjjel állítottátok a Orbán fiú szolgálatába!
Ti, akik 2010 óta lépten-nyomon a hatalom nélküli ellenzéket rugdostátok és a közpénzeket szétlopó Fidesznek vallottatok szerelmet!
Hova bújtatok most?

Miért nem hallani a hangotokat?

Hahó!

Kiteljesedett az orbáni rendszer, aminek a megvalósulásáért fáradságot nem ismerve agitáltatok évekig! Tudni szeretnénk, hogy ezt akartátok-e?!

Pataky Atti!

Mi legyen azokkal, akik nem tudnak megélni 47 ezerből? Akiknek már aranyuk sincs, hogy bevigyék a zálogházadba.

Demjén Rózsi!

Nem zavar, hogy Lázár 40.000 trafikostól rabolta el a megélhetését, hogy újraossza a piacot a haverok között?
Nem zavar, hogy a beígért egymillió munkahelyet már csak gúnyból említi bárki is?

Azért majd 2018-ban is írsz nekik kampánydalt? Hm?

Keresztes Ildikó!

Ég-e az arcodról a bőr, hogy félmillióval nőtt a szegények száma az általad oly lelkesen ajánlgatott kormány uralkodása alatt? Hogy egymillió ember munka mellett keres kevesebbet, mint a létminimum?

Kovács Kokó István !

Tökös gyerek ez a nyugdíjasokat hasba rúgó Habony, nem? Remélem, büszkék vagytok rá! Egy váltás ruhája annyiba kerül, amennyit egy borsodi zsákfaluban egy teljes hónapban ételre költenek!
Csak jó miniszterelnök lehet, akinek ilyen tanácsadói vannak! Ugye?

Eperjes Karcsi!

Hogy tetszik a Szijjártó 170 milliós giccspalotája? Anyáztál legalább magadban egyet, amikor belemondta a kamerába, hogy családi összefogásból vette?

Finta, Jankovics, Nemcsák, Sunyovszky, Csókay, Egerszegi, Jókai, Kudlik, Pitti meg a többi!

Nem sül le a képetekről a bőr, hogy életüket végigdolgozó embereket konkrétan moslékkal etetnek az állami kórházakban? Nem sül le a képetekről a bőr, hogy Mészáros Lőrinc eközben úgy dobálózik a milliárdokkal, mint más a papírrepülővel? ú

Nem sül le a képetekről a bőr, hogy Orbán Ráhel félévente 15 millióért tanul Svájcban, ami több mint az apja legális jövedelme? Nem sül le a képetekről a bőr, hogy lassan minden vidéki NB2-es focicsapatnak új stadion épül, miközben gyerekek ezrei korgó gyomorral mennek iskolába? Nem sül le a képetekről a bőr, hogy Orbán Viktor a veje nevére íratja a fél Balatont?

Hát erre volt a nagy igyekezet? Ezért agitáltatok extázisban a Fidesz mellett évekig? Ezért kellett hazaárulózni, ezért kellett a fél országot aljas módon kitagadni a nemzetből?

Ezért csináltatok komplett hülyét magatokból? Ezt akartátok? Tudni akarjuk a választ!

Hol a bánatban vagytok most mind?
És legfőképp: mikor hallunk tőletek legalább egy halk bocsánatkérést?

Egyet ért a levél szerzőjével? Ha igen, akkor kérjük ossza meg, hogy még többen olvashassák

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: