Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

80 000 000 000 forint lesz a kórházak adóssága év végére!


Gulyás Gergely miniszter úr válasza az általuk előállított helyzetre, hogy megzsarolja a beszállító cégeket. Az elszámolás kapcsán manipulál, kavar, beszél össze-vissza.

A lényeg, hogy senki nem kapja meg azt a pénzt, ami az általa beszállított termék, szolgáltatás, alapanyag adekvát ellenértéke.

Mert azt mondja az ő szájával a miniszter, hogy november végéig 36 milliárd forintnyi lejárt kórházi adósság keletkezett. Szerinte.

A kormány még idén év végéig szeretné rendezni az adósságot, persze, csak azt, amit ő elismer. A Pénzügyminisztérium kifizetése technikai okok miatt még így is átcsúszik 2020 elejére.

Már kavarnak!

Néhány mondat után kiderült, hogy közel 43 milliárd forint áll rendelkezésre adósságrendezési célra. Tehát: közel 37 milliárd forint a különbözet a kórházi adósságok (november végi állapot szerint 71 milliárd, amely év végéig 80-ra fog nőni) és a kormányzati pénzügyi keret (43) között.

Csak néhány kórház felhalmozott adósságát osztom meg önökkel és remélem önök is megosztják másokkal. Csak a tisztánlátás végett két óránként kiteszek ide néhányat ma este 20 óráig.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: