Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP politikusa Korózs Lajos ma óránként oszt meg egy sokkoló adatsort a kórházak adósságállományáról.

80 000 000 000 forint lesz a kórházak adóssága év végére!

Ez az a sokkoló számadat, amely bizonyítja, hogy a kormány mennyire felelőtlenül bánik a kormány nem mással, mint a magyar emberek egészségével.

A következő adatsor a Honvéd kórház adósságállományát mutatja be, vagyis azt, hogyan szabadult el az egyik legnagyobb egészségügyi ellátó adósságállománya.

Gulyás Gergely miniszter úr válasza az általuk előállított helyzetre, hogy megzsarolja a beszállító cégeket.

Az elszámolás kapcsán manipulál, kavar, beszél össze-vissza. A lényeg, hogy senki nem kapja meg azt a pénzt, ami az általa beszállított termék, szolgáltatás, alapanyag adekvát ellenértéke.

Mert azt mondja az ő szájával a miniszter, hogy november végéig 36 milliárd forintnyi lejárt kórházi adósság keletkezett. Szerinte.

A kormány még idén év végéig szeretné rendezni az adósságot, persze, csak azt, amit ő elismer. A Pénzügyminisztérium kifizetése technikai okok miatt még így is átcsúszik 2020 elejére. Már kavarnak!

Néhány mondat után kiderült, hogy közel 43 milliárd forint áll rendelkezésre adósságrendezési célra.

Tehát: közel 37 milliárd forint a különbözet a kórházi adósságok (november végi állapot szerint 71 milliárd, amely év végéig 80-ra fog nőni) és a kormányzati pénzügyi keret (43) között.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...