Gréczy Zsolt DK szóvívő - Fotó HírTV
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most bezzeg hallgat a balliberális média, mi? Szegény Borkait meg kicsinálták a szemetek!

1. Sajnos a képekhez mellékelt zaklatós sztorit elkúrtátok, srácok, és kilométerre ordít róla, hogy kamu. De ez nem csoda, hiszen egy épkézláb hírportált nem tudtok megcsinálni a világ miden pénzéből. Ezzel majd akkor foglalkozunk, ha előkerül bizonyíték kéretlenül tukmált pornóképekről.

2. Azt a kérdést is meghagynám a profiknak, hogy honnan van pénze Gréczynek a háttérben látható tejesládára, illetve KYKKENSJÖ asztali lámpára, az én homlokomat annyira nem ráncolja össze, mint a jacht+magánrepülő+kurvák+Audi-földek kombó. A miliő kifejezetten megnyugtató, Lenin jut eszembe, akiről gyerekként azt olvastam, hogy “szerény ruháit sokáig viselte, de mindig tisztán tartotta”. Igaz, őt más pózokban őrzi a történelmi emlékezet.

3. Gréczy Zsolt és pártja nem szokott papolni arról, mi a helyes családmodell, meg kinek kit szabad szeretnie, pláne nem a magasságos kurvaisten nevében. Pucér seggel a templomi szószékről lehet nagyot esni, a többieknél magánügy.

4. Mindazonáltal a tizenkettedik parancsolatot érdemes lett volna megfogadni (a tizenegyedik ugye a bajtársiasság). Az úgy hangzik, hogy ne csinálj képet a te hasonlatosságodra, amin egyszerre szerepel a fejed és a pöcsöd.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: