Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gréczy Zsolt DK-s politikusról magánjellegű képek szivárograk ki.

Azt egyenlőre még nem tudni, hogy pontosan hogyan szerezhette meg valaki ezeket a fényképeket, de a jobboldal már zaklatási ügyet kreált az események köré.

Gyurcsány Ferenc a DK elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált a botrányra úgy, hogy véleménye szerint:

Egy tisztességes emberrel bánnak rendkívül tisztességtelenül

Gréczy Zsolt a Klubrádíóban mondta el, arra a krédésre, hogy mennyire kínos neki személyesen ez az ügy, Gréczy azt válaszolta, hogy ebben az esetben nem ő a zaklató, hanem az áldozat ebben a történetben. „Hazug váddal illettek, illegális képekkel felhasználva”- mondta Bolgár Györgynek a képviselő.

Három egymástól független történet jelent meg, ezeket sorra vette a DK-s frakciószóvivő. Az első esetnél egy zenész a Facebookra kiírta, hogy Gréczy kéretlenül udvarolt a menyasszonyának, majd ezt utóbb letörölte, és a Blikknek azt nyilatkozta, hogy nem zaklatta Gréczy Zsolt a menyasszonyát.

A következő estben a Mi Hazánk Mozgalom munkatársnője kiállt egy videofelvétellel – Gréczy szerint ebben elfelejtette jelezni a nő, hogy nem a képviselő jelentkezett nála, hanem a hölgy jelölte be, valamint a beszélgetés semmilyen intim üzenetet nem tartozott, továbbá nem hónapokig beszélgettek, hanem csupán 8 napig.

A harmadik ügy kapcsán Gréczy a műsorban elmondta, hogy amikor még a Borkai-botrány javában zajlott, akkor a Fideszből megüzenték, hogy Gréczy Zsolt készüljön, mert ő a következő célpont.

„Össze is ültünk egy páran, hogy ez mi a bánat lehet, soha az életben nem ittam alkoholt, nem kábítószereztem, elvált ember vagyok, soha nem zaklattam senkit. Valamilyen módon privát képeimet megszerezték, és ehhez kreáltak egy álzaklatási ügyet, de valójában nincs ügy, ilyen személy sincs” – mondta a politikus.

Gréczy a Fideszt sejti a képek mögött,  az érdekes ebben a történetben Gréczy szerint, hogy igazából nincs személy mögötte.

Ha a Fidesz ismerte ezeket a képeket, semmi mást nem kellett csinálni, mint kreálni egy zaklatási történetet

– mondta a DK-s politikus.

Gréczy egyébként ma 19.40-kor az ATV Egyenes Beszéd vendége lesz

[poll id=”40″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: