Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kiskörei társaság ellen eljárás indult.

A Hevesi Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsére érkezett bejelentés 2019. április 9-én, miszerint egy felnőtt férfi Kisköre egyik utcájában az árokban ülve segítségért kiabált.

A rajta lévő sérülések miatt kórházi ellátásra szállították, közben kiderült, hogy a férfit eltűnése miatt körözi a rendőrség.

A tiszaburai lakos elmondta, hogy 2019. április 8-án egy kiskörei italboltban megismerkedett két fiatal lánnyal, akik saját lakásukra elhívták, ott két férfi bántalmazta, elvette a nála lévő értékeket, majd az egyik helyiségbe bezárta.

A cselekménynek szemtanúja volt a két nő, továbbá két kisgyermek is. A bezárt férfit az éjszaka folyamán még többször bántalmazták, majd reggel erőszakkal arra kényszerítették, hogy elvégezze a ház körüli munkákat. A sértett ekkor el tudott menekülni és segítséget kért.

A Hevesi Rendőrkapitányság az elvégzett adatgyűjtést és a szakértői vélemények beszerzését követően, 2019. december 9-én négy személyt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. V. Miklós 27 éves és R. Roland 19 éves kiskörei lakosok ellen – őrizetbe vételük mellett – rablás, kényszermunka, személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntett, míg R. Zsanett 21 éves és R. Katalin 19 éves szintén kiskörei lakosok ellen rablás és testi sértés bűntett bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A Hevesi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanúja miatt is eljárást indított.

A két férfi gyanúsított letartóztatását 2019. december 11-én elrendelte a bíróság.

forrás: police.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: