Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Demokratikus Koalíció legfrissebb sajtóanyagában reagált arra a Magyar Narancs cikkre, mely szerint bizony újabb kőkemény pofonba szaladt bele a keresztény-konzervatív kormány.

A Magyar Narancs írta meg, hogy a kormány családbarát plakátjainak egyikén szereplő hölgy korábban

a felnőtt filmes iparban dolgozott: lányokat szervezett sz&x filmekhez, valamint hasonló jellegű kiállítások megszervezésében segédkezett

– mielőtt családanyának állt a nemzeti-keresztény kormányplakátokon.

B. Erika jelenleg a kormány családbarátnak mondott politikáját népszerűsíti, az „Egymillió gyerek kap ingyen tankönyvet” feliratú plakátokon látható egy kislánnyal.

A Demokratikus Koalíció szerint az esetre csak egyetlen magyarázat van: a Fidesz megtalálta a Győrben megbukott Borkai Zsolt új helyét, aki most már a kormány humán erőforrásért felelős koordinátoraként segíti a keresztény Magyarország mindennapjait.

A DK szerint bámulatos látni azt az avantgarde buzgalmat, amellyel a Fidesz újradefiniálja a keresztény értékeket: így végre nem csak a korrupció, a pr@stitúció vagy a keménydrogok, hanem a felnőtt film sem lehet akadály a keresztény szabadság felé vezető úton.

Tagadja a vádakat: A Magyar Narancs úgy tudja egy névtelenséget kérő, a korábbi időszakból őt ismerő forrásból, hogy B. Erika 2008-2009 a szakmában “P@rnós Tomorként” emlegetett Tomor Andrásnak is dolgozott. Tomor ezt maga is megerősítette: mint nyilatkozott, B. „kiállítás szervezésében, lányok szervezésében” vett részt.

Arról hogy B. a kiállításra vagy a filmforgatásokhoz is szervezett-e lányokat, Tomor azt felelte, hogy „mindenféle feladatkörre” és „ő koordinálta őket”.

Ezzel szemben azonban B. tagadta, hogy Tomornak dolgozott volna. Azt viszont elismerte, hogy egy barátnőjén keresztül valóban ismerte a pornóproducert, „ha volt kiállítás, akkor kinéztünk rá”, de azt is hozzátette, sosem dolgozott a p&rnóiparban. Hangsúlyozta, ő családos anyuka.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: