Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Nemzeti Alaptantervről szerettek volna egyeztetni a képviselők, de mindenki elmenekült előlük. – írja a Népszava.

Kihagyták a parlamenti vitát, inkább az Emberi Erőforrások Minisztériumába látogatott el kedd reggel Szél Bernadett, Szabó Szabolcs  és Hadházy Ákos, hogy a hat éves kortól kötelező iskoláztatás tervéről és a NAT-ról egyeztessenek – minisztériumi szakértők helyett azonban zárt ajtók fogadták őket.
„Ez vicc. Bezárkóztak a szobába, kétségbeesett telefonok mennek, a portás azt mondja, muszáj volt beengedni minket a képviselői igazolvány miatt”
„Attila azt mondta, zárjuk be magunkat kulcsra”, hallatszik. Továbbá, hogy ki lehet-e minket kísértetni a biztonsági szolgálattal.”
„Várunk. Amúgy a NAT-ról és a kötelező iskoláztatásról szeretnénk egyeztetni. Kíváncsian várom a folytatást” – írta Facebook-bejegyzésében Szél.
A látogatást egyébként már órákkal ezelőtt bejelentette a három képviselő, korábbi Facebook-posztjukban arról írtak, hogy nem vesznek részt a parlamenti színjátékban, és a még erre feljogosító képviselői igazolványukkal bemennek Kásler Miklós minisztériumába.
A parlament kedden tartja utolsó idei ülésnapját, amin a kormánypárti kétharmad várhatóan megszavazza az ellenzéki képviselők mozgásterét tovább korlátozó törvényjavaslatot is.

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Hoppá, mi történhetett?! Novák Katalin Orbán ellen beszélt az ENSZ közgyűlésén

Vagy kommunikációs hiba, vagy szándékosan, de Novák Katalin az oktatás fontosságáról és az iskolák elhanyagolását nevezte a legvégzetesebb hibának az ENSZ közgyülésén, miközben Magyarországon...

Szégyen és gyalázat: Ide jutottunk Orbánék miatt

Az Európai Unió legújabb vagyonfelmérési adatai a magyar háztartások számára semmiképpen sem hoztak jó híreket. A portfolio.hu által közölt jelentés szerint a magyar háztartások nettó...

Lerántotta a leplet Orbánék hazugságáról a szakember: Óriási bajban vagyunk

A kormány elhibázott gazdaságpolitikájáról, az inflációs helyzetről, valamint a felesleges kormányzati beruházásokról is beszélt Vajda Zoltán, a parlament Költségvetési Bizottságának MSZP-s elnöke az ATV...