Juszt László - Fotó: comment.blog.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Gergely, szerint mára már eljutottunk odáig, hogy a nyugdíjból is tisztességesen meg tudnak élni a magyar nyugdíjasok, ha azt jól osztják be és nem költekeznek feleslegesen. Ezért megszünteti a kormány az extra juttatásokat.

 

Akkor nézzük a KSH számait: 2018. januárjában 2,6 millió fő, (több, mint) minden negyedik lakos részesült nyugdíjban. 821.000-en 99.999 forint alatt. 910.000-en 139.999 forint alatti nyugdíjban részesülnek. Azaz minimum 1.731.000 emberről beszélünk.

 

Te csökkent értelmű! Ha a nagyszüleid nem vesznek meg neked mindent, amit akár a szájuk elől vontak meg, akkor most hol lennél? Jó, ők “rosszul osztották be a nyugdíjukat, s minden rád költött forint felesleges kiadás” volt.

De azért élnek ebben a hazában olyanok, akik nem az egyházatok útmutatásait követik és szeretik annyira a családjukat, hogy a nyugdíjukból nem maguknak vesznek aranyékszereket, vagy utaznak el nyaralni a francia, vagy az olasz tengerpartra, nem vacsoráznak a hét minden napján a Gellért szállóban, hanem segítenek kinyögni a gyermekeik lakásrészletét, az unokáik tanulmányait, s a maradékot magukra költik az “ingyenes egészségügyben”.

Szóval szállj magadba Te aszalt agyú, s kérj bocsánatot a “dőzsölő nyugdíjasoktól”! Ja! És az sem ártana, ha időnként elmennél egy élelmiszer üzletbe…

Juszt László

 

 

Forrás: Juszt László közösségi oldala

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: