Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Gergely kormányinfóján a köztévé felvetésére, hogy mi a véleménye arról, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a román elnökválasztáson a román liberálisokat támogatja, nem pedig az RMDSZ-t, a miniszter azt felelte:

A román ügynökök mindig is fedésben dolgoznak. Az ATV riportere visszakérdezett, hogy jól értette-e, hogy Gulyás lerománügynöközte Fekete-Győrt, mire a miniszter azt válaszolta: amit mondott, az indokolt. A Momentum elnöke, Fekete Győr András Facebookon reagált a dologra, szúrta ki a 24.hu.

“Gulyás Gergely a putyinista Orbán-kormány nevében ma román ügynöknek titulált. ” – kezdi posztját, majd úgy folytatja:

“GERGELY, NEM HALLOM, MIT MONDTOK, ÚGY VISSZHANGZIK… KICSIT KIJJEBB CSÚSZNÁTOK A HÁBORÚS BŰNÖS ERDOGAN FENEKÉBŐL? DE CSAK MIUTÁN KIJJEBB CSÚSZTATOK A KÁRPÁTALJAI MAGYARSÁGOT HÁBORÚVAL VESZÉLYEZTETŐ PUTYINÉBÓL IS…”

 

Majd úgy zárja: “Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszélsz. U.I.: Alianța USR PLUS és Dan Barna: továbbra is sok sikert kívánok Nektek a vasárnapi romániai elnökválasztáson!”

 

Forrás: Index

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: