Legszebb öröm a kéröröm: Farkas Flóriánt is utolérte a végzete


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 826

A Népszava azt írja, a Nemzeti Választási Iroda hétfőn azt közölte, hogy Farkas Flórián nem jelezte, mikor akarja átvenni a tagságát igazoló dokumentumot.

A keddi ülésen pedig kiderült, hogy egyáltalán nem akarja azt átvenni, ugyanis a fideszes képviselő megüzente, hogy nem áll szándékában betölteni a mandátumát az Országos Roma Önkormányzatban.A bejelentést a lap szerint óriási üdvrivalgás követte.

Az Országos Roma Önkormányzat megtartotta alakuló ülését, de a fideszes parlamenti képviselő ezen nem vett részt – később kiderült, hogy azért, mert nem is akarta átvenni a tagságát igazoló dokumentumot.

Az ORÖ új vezetője Agócs János, a Fiatal Romák Országos Szövetsége (Firosz) politikusa lett, akinek megválasztását tapsvihar kísérte.

Agócs beszédében hangsúlyozta, hogy megállapodást szeretne kötni a kormánnyal.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 826
  • 826
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük