Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma nagyon nagyon rosszul járt a Fidesz vezető politikusa.

Kósa Lajos ma reggel a HetiTV zsidó közösségi televízióban járt, ahol a felkészült riporter Breuer Péter szembesítette Kósa Lajost zsidókat gyalázó szavaival.

Aki lemaradt volna róla:

„a zsidók kénytelenek voltak, vagy lehet, hogy jól is esett nekik a nyilas vitézt megszavazni”.

mondta Kósa Lajos a Fidesz ifjúsági rendezvényén, arra utalva, hogy az ellezék megállapodást kötött az önkormányzati választásokon a Jobbikkal.

A műsorban Breuer kérdéseket tett fel arról, hogy miért keverte bele Kósa a zsidókat a hétvégi megszólalásába, és figyelmeztette a politikust, hogy Facebook-oldalán sokan nagyon is egyetértenek a zsidózással.

Kósa itt is többször elmondta, hogy félreérthetően fogalmazott, de az igazi ügy szerinte nem ez, hanem hogy az ellenzéki összefogás elfogadhatatlan ügyeket és figurákat legitimál, és hogy „nem lehet hatalmi célokból újnyilasokat legitimálni”.

Ez perceken át zajlik, majd belebonyolódnak abba a kérdésbe, hogy ha Kósa a műsor után találkozna az utcán Heisler Andrással, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökével, mit mondana neki.

A politikus itt úgy érzi, szétesik a műsor, de a szürreális csavarok csak ezután következnek.

– Ehhez így nem járulok hozzá, most elmegyek, ne adjátok le, azt szeretném kérni, azt hiszem, ehhez még talán jogom is van.

– Ez élőben megy.

– Ez? Dehát ez egy butaság ez a műsor. Olyanokat mondasz nekem, ami…

– Milyen butaságot mondok? Azt mondom, hogy szeretünk téged, szeressél továbbra is minket.

A teljes interjút itt nézheti meg:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: