Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kérném jól olvasni a következő szöveget, mert egyáltalán nem arról szól, hogy azt, aki felháborítóan és erkölcstelenül viselkedett egy színházban, bármilyen módon felmentené. Hanem arról, hogy végre a valóságról beszéljünk:
a #metoo valóságáról, és ne az álszent, hazug, kisstílű politika valóságáról. – kezdi Alföldi Róbert a sorait…

 

Csaki Judit írása:
Most lett elég.
Talán már korábban is az volt, de most aztán végképp elég. hogy ezek a Kósa nevű halászok, meg a bérfirkászaik papolnak erkölcsről, akik kajánul hunyorítanak, ha egy képviselő felesége elbotlik a vakkomondorban, és pont úgy néz ki, mint akit agyba-főbe vertek, akiknél macsó virtusnak számít nyálcsorgatva asztal alatt taperolni a nőt, akiknek a gazdája is egy korlátolt férfihólyag, akik büszkén nem szavazzák meg a családon belüli erőszak elleni törvényt, sem az isztambuli egyezményt, és jár a szájuk családról, miközben napi betevőjük a parlamentben is a verbális alázás, a lenézés és lekezelés (“boldogkarácsonyt”, mondja a hal bűzös feje).

 

Hát közlöm, hogy ez is “#metoo”, meg az is, ahogy ezek a szétivott-szétzabált képviselők nagyképűen és kézlegyintéssel merészelik elhajtani a dolgukat végző újságírót, ez is metoo, és a metoo fölülről jön, kormányilag engedélyezve, sőt! és akkor holmi sikkasztós jachtokról még egy szót sem szóltam.

És most rátennék mocskos mancsukat a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, meg a Katona József Színházra, ahová egyébként a lábukat be nem tették – ne is tegyék -, de el a kezekkel Máté Gábortól és a Katonától, és el a kezekkel a Színművészetitől is.
Tönkre vágtatok már annyi mindent, mondom, most már nagyon elég.”

( az írást a szerző hozzájárulásával osztottuk meg ) – írja Alföldi Róbert a közösségi oldalán.

 

 

 

 

Forrás: Alföldi Róbert közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: