Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

“Ön is Orbán Viktort tenné az első helyre, Kossuth, Széchenyi és Petőfi előtt, ha az a kérdés, hogy ki képviselte/képviseli legjobban a nemzetet?” – kérdezte az atv.hu munkatársa a KDNP frakció tagját Hoffmann Rózsát a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felméréséről, ahol Orbán Viktor végzett az első helyen.

 

“Nem szeretem az ilyen leegyszerűsítéseket, amikor a magyar állam ezer éves történelméből ki kellene emelni egyetlen eseményt vagy személyt, hiszen a történelmi környezet, a háttér, a körülmények nagyon különbözőek. Nem Guinness-rekordok versenye, hogy ki teszi a legtöbbet a nemzetért” – mondta Hoffmann Rózsa.

 

Majd a volt oktatási államtitkár azt is hozzátette: egyetért azzal, hogy “Orbán Viktor miniszterelnök úr nagyon sokat tesz, és hálásak lehetünk Istennek, hogy ilyen vezetője van az országnak, aki pontosan látja a célokat, a nemzet jelenét és a jövőjét”. Szerinte “a kormány egy olyan motorja a fejlődésnek, aminek már most látjuk az eredményét”.

“Ezek szerint jól értettem, hogy önnél Orbán Viktor nem előzné meg Széchenyi Istvánt, Kossuth Lajost vagy Petőfi Sándort” – kérdezte az atv.hu munkatársa Hoffmannt, aki válaszul folytatta a sort: “vagy Szent István királyt, vagy IV. Bélát és folytathatnám a sort, értelmetlennek tartom a kérdésfelvetést.

 

Inkább arra legyünk büszkék, hogy a magyar nemzet felsorakoztatott sok olyan államférfit, akiknek mindannyian hálásak lehetünk” – mondta a KDNP-s politikus, és másodszorra is méltatta Orbán Viktort.

 

Forrás: ATV

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: