Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jobb lett volna hallgatni… szülőket, nagyszülőket fegyverként használni – nem igazán komilfó…

 

„VARGA JUDIT MINISZTER ÉDESAPJA is beazonosítható, mint a kommunista rendszer kiszolgálója: a miskolci Varga László III/II-es alhadnagy szállodaigazgató, azaz ún. SZIGORÚAN TITKOS TISZT volt, az aktái szerint aktív és meggyőződéses.” – írja Hadházy képviselő, miután Varga miniszter durván leckéztette kommunista felmenői miatt Dobrev Klárát, mint „a kommunista rezsim örökösét”…

 

Most akkor sürgősen bevallom, nem elég, hogy Nagy Imre volt a nagyapám (igaz, őt meg is ölték…), Jánosi Ferenc az édesapám (igaz őt be is börtönözték), de magam kisdobos és úttörő is voltam, a KISZ-ben is részt vettem egy esztendeig…(anno deportáltal is Snagovba, mint családtagot).

 

Nem szánom és nem bánom. Igaz, egyetemistaként már a tudszoc tanszékre kellett járnom ebédidőben pót-fejtágításra, átképzésre, mert nem megfelelően szóltam be az órán… két hónapig nem ebédelhettem. – Akkor most (a sok-ezer ügynökkel és besúgóval egyetemben) mindannyian a „kommunista rezsim örökösei” vagyunk, nemde?? Az ország vezetői meg pláne!

 

Elsőként talán Kövér László MSZMP párttag, Orbán Viktor, akinek nem a nagyapja (mint Dobrevnek), de édesapja volt MSZMP párttitkár, édesanyja pártbizottsági alkalmazott, maga pedig gimnáziumi és egyetemi KISZ-titkár, Harrach Péter MSZMP párttag, Boross Péter MSZMP párttag, Hoffmann Rózsa MSZMP-tag, Mikola István MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke, Stumpf István MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke, Fónagy János MSZMP-tag, Matolcsy György MSZMP párttag stb., stb. stb. Személyes kommunista ügynök-karriereket és ügynök-felmenőket most nem is említve… „Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isȧ, por ës homou vogymuk.”- írja Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája.

Jánosi Katalin

 

Forrás: Jánosi Katalin közösségi oldala

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: