Figyelem! Könnyen lehet, hogy nem fogja tudni elintézni a karácsonyi bevásárlást – Így változtak a nyitva tartás szabályai


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A 6 napos hosszú hétvége nagyon megkavarja a karácsonyi nyitva tartást… Könnyen lehet, hogy nem fogja tudni elintézni a karácsonyi bevásárlást – Így változtak a nyitva tartás szabályai.

 

A boltok ünnepi nyitva tartása:
A bronz hétvégétől (december 7 és 8.) december 23-ig a hétköznap egyébként 18 óráig nyitva tartó iparcikkes boltok egy része tovább tart nyitva. 

A hét utolsó napján zárva tartók többsége kinyit a bronz-, ezüst- és aranyvasárnapokon is.
A szombati nyitva tartás várhatóan hosszabb lesz azoknál a boltoknál, amelyek szombatonként amúgy is bezárnának 13-14 óra körül.
A bronz-, ezüst- és aranyhétvégéken a boltok többsége mindkét nap kinyit.

 

December 23-án (hétfőn) hosszabb hétköznapi nyitva tartással lehet számolni.
December 24-én (kedden) a boltoknak kötelező 14 órakor bezárniuk.
December 25-én (szerdán) és december 26-án (csütörtökön) a boltok zárva lesznek. Kivételek: a benzinkút, a területén elhelyezett shopjaival, virágbolt, édességbolt, pályaudvarok boltjai.
December 27-én (pénteken), 28-án (szombaton) és 29-én (vasárnap) a szokásos nyitva tartási rend lesz érvényben, de egyes kisebb iparcikkboltok nem nyitnak ki pénteken vagy szombaton.

bevásárlás – Fotó: infoesztergom.hu

 
Forrás: NLC

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük