Az MSZP kőkeményen beleállt Káslerbe – Ezen már a Mi Atyánk se segít


Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kásler Miklós ismét bebizonyította az alkalmatlanságát…

 

Kásler Miklós ismét bebizonyította az alkalmatlanságát, hiszen eddigi ismereteink szerint semmit sem lépett azok után, hogy közel egy éve kiderült, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban több súlyos bűncselekmény gyanúja miatt vizsgálódnak a hatóságok. Az MSZP szerint a minimum az lett volna, hogy azonnali hatállyal felfüggeszti az intézmény vezetőit. 

Az ártatlanság vélelme megilleti a kórház vezetőségét is, azonban az ő irányításuk alatt merültek fel a súlyos vádak. Kásler miniszter azonban azzal, hogy továbbra is hagyta dolgozni az érintetteket, olyan mulasztást követhetett el, amivel a bizonyítékok eltüntetése és az összebeszélés lehetősége miatt megnehezítheti az ügy kivizsgálását.

Minél előbb tisztázni kell a kórház helyzetét, ezért az intézmény vezetőit az eljárások végéig fel kell függeszteni! A minisztériumnak, és a kórház vezetésének írásbeli kérdésem alapján pedig sürgősen be kell számolnia arról, hogy tettek-e bármilyen lépést az ügyben, egyáltalán indítottak-e belső vizsgálatot a regionálisan kétmillió ember ellátásáért felelős intézményben?

MSZP

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük