Kásler Miklós - Fotó: Tháler Tamás
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kásler Miklós ismét bebizonyította az alkalmatlanságát…

 

Kásler Miklós ismét bebizonyította az alkalmatlanságát, hiszen eddigi ismereteink szerint semmit sem lépett azok után, hogy közel egy éve kiderült, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban több súlyos bűncselekmény gyanúja miatt vizsgálódnak a hatóságok. Az MSZP szerint a minimum az lett volna, hogy azonnali hatállyal felfüggeszti az intézmény vezetőit.

 

Az ártatlanság vélelme megilleti a kórház vezetőségét is, azonban az ő irányításuk alatt merültek fel a súlyos vádak. Kásler miniszter azonban azzal, hogy továbbra is hagyta dolgozni az érintetteket, olyan mulasztást követhetett el, amivel a bizonyítékok eltüntetése és az összebeszélés lehetősége miatt megnehezítheti az ügy kivizsgálását.

Minél előbb tisztázni kell a kórház helyzetét, ezért az intézmény vezetőit az eljárások végéig fel kell függeszteni! A minisztériumnak, és a kórház vezetésének írásbeli kérdésem alapján pedig sürgősen be kell számolnia arról, hogy tettek-e bármilyen lépést az ügyben, egyáltalán indítottak-e belső vizsgálatot a regionálisan kétmillió ember ellátásáért felelős intézményben?

MSZP

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: