Gyurcsány Ferenc drámai bejelentést tett: ha igazak a feltételezések, ez mindent átírhat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az a helyzet, hogy Gyurcsány Ferenc tőle szokatlan módon elég homályosan fogalmazott, ami nem jellemző a nyílt beszédéről ismert politikusra.

 A Demokratikus Koalíció elnöke viselkedése beszédes – állítják politológusaink.

Arról van szó ugyanis, hogy valószínűleg a jobboldal eltalálta, hogy a DK-nak köze lehet a Borkait leleplező “Ördög Ügyvédje bloghoz”.

Gyurcsány Ferenc DK elnök az alábbi módon kommentálta a találgatásokat:

Természetesen kihallom a Fidesz kommunikációjából, hogy szerintük a Demokratikus Koalícióhoz köthető emberek állnak a Borkait leleplező Ördög Ügyvédje blog mögött.

Bárki is csinálta, nagyon büszkék vagyunk rá – írja közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.
 

Az általunk megkérdezett politológus szerint ezzel mindegy nyíltan elismerte a DK vezetője, hogy tudomása van arról, ki lehet ez a bizonyos ügyvéd, aki borított Borkai ügyben.


 

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük