Friss! – Kezd botrányossá válni Vitrayék válása


Vitray Tamás, Kállay Bori - Fotó: NLC
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 126

Nagy meglepetés volt múlt héten, amikor kiderült, hogy válik Vitray Tamás és Kállay Bori…

 

A miértekről akkor nem sok derült ki, a mostani részletek fényében viszont már biztos: a békülés kizárt.
Nem a közelmúltban történt az eset, hanem már 9 hónappal ezelőtt, ami végül a bontóper beadásához vezetett. 

Kállay Bori végig abban reménykedett, hogy nem derül ki a válásuk. Csendesen éltek, csendesen is szeretett volna elválni. Ha valaki ismeri Vitray Tamásék jellemét, akkor tudja, hogyan állnak a dolgokhoz.

 

„Harminckét éve élünk együtt, azóta nálunk egy hangos szó, összezördülés nem volt. Azt viszont biztosan tudom, ha fiatalon találkozunk, egy percig nem maradtunk volna együtt. De annyi idősen, amikor megismertük egymást, az ember már tudja, mit várhat a másiktól, magától” – mesélte a BEST magazinnak korábban a színésznő. Ebből is kiderül, mennyire makacs emberek, ha valamit egyszer lezárnak, akkor azt végérvényesen teszik.

Időközben minden kapcsolatot megszakított egymással 71 éves Kállay Bori és a 87 éves Vitray Tamás, akik 32 évet éltek le együtt. Kiderült, hogy már mindenről megegyeztek, így mivel már nincs miről beszélniük, hónapok óta szóba sem állnak egymással. Vitray gáláns volt: felesége maradhatott a közös gödi házukban, ő pedig Budán bérel magának egy kis, kétszobás földszinti lakást.
Forrás: NLC / Best

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 126
  • 126
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük