Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kemény szavakkal illeti az ellenzéket Szél Bernadett egy, a 2018-as parlamenti választások után készült felvételen. A videót ma hozta nyilvánosságra a Mandiner, de a YouTube-re már szeptember elsején feltöltötték.

 

Szél a felvételen többek között az MSZP-t és a DK-t okolja a választás eredményért, előbbi képviselőjéről, Kunhalmi Ágnesről konkrétan azt mondja: „Minden percet sajnálok, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam”

A független képviselő szerint, nonszensz, hogy mindenki az LMP-t hibáztatja a vereségekért, szerinte nem jött volna össze a Fidesz-KDNP kétharmada, ha létrejött volna a teljes ellenzéki koordináció.

„Nem együttműködni akartak a baloldalon, hanem, az LMP vérét akarták” – fogalmazott Szél Bernadett., akiről gyanús, hogy nem látja a valóságot…

További részletek a videóban.

 

Csak hogy tisztában legyünk avval, hogy amit Szél állít mennyire nem fedi a valóságot: 2018 óta kiderült, hogy az lmp-nél központi döntés volt arról, hogy az lmp egyéni jelöltjei sehol sem léphetnek vissza az esélyesebb ellenzéki jelölt javára. Konkrétan sallai az összes lmp-s egyéni jelöltet megfenyegette, hogy amennyiben valamelyik jelöltjük visszalép, akkor a schiffer ügyvédi iroda jogértelmezése szerint a visszalépő képviselő akár 100 milliós kártérítésre is kötelezhető. A néhány visszalépő képviselő ellen a választásokat követően pedig fegyelmi eljárást indított az lpm. Tehát itt nem az mszp volt aki nem akart együttműködni, hanem pontosan az lmp volt az a párt amelyik elzárkózott az ellenzékkel történő együttműködéstől.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: