Szél Bernadett igen gusztustalanul állt bele Kunhalmi Ágnesbe


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kemény szavakkal illeti az ellenzéket Szél Bernadett egy, a 2018-as parlamenti választások után készült felvételen. A videót ma hozta nyilvánosságra a Mandiner, de a YouTube-re már szeptember elsején feltöltötték.

 

Szél a felvételen többek között az MSZP-t és a DK-t okolja a választás eredményért, előbbi képviselőjéről, Kunhalmi Ágnesről konkrétan azt mondja: „Minden percet sajnálok, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam”A független képviselő szerint, nonszensz, hogy mindenki az LMP-t hibáztatja a vereségekért, szerinte nem jött volna össze a Fidesz-KDNP kétharmada, ha létrejött volna a teljes ellenzéki koordináció.

„Nem együttműködni akartak a baloldalon, hanem, az LMP vérét akarták” – fogalmazott Szél Bernadett., akiről gyanús, hogy nem látja a valóságot…

További részletek a videóban.

 

Csak hogy tisztában legyünk avval, hogy amit Szél állít mennyire nem fedi a valóságot: 2018 óta kiderült, hogy az lmp-nél központi döntés volt arról, hogy az lmp egyéni jelöltjei sehol sem léphetnek vissza az esélyesebb ellenzéki jelölt javára. Konkrétan sallai az összes lmp-s egyéni jelöltet megfenyegette, hogy amennyiben valamelyik jelöltjük visszalép, akkor a schiffer ügyvédi iroda jogértelmezése szerint a visszalépő képviselő akár 100 milliós kártérítésre is kötelezhető. A néhány visszalépő képviselő ellen a választásokat követően pedig fegyelmi eljárást indított az lpm. Tehát itt nem az mszp volt aki nem akart együttműködni, hanem pontosan az lmp volt az a párt amelyik elzárkózott az ellenzékkel történő együttműködéstől.
Forrás: HVG / BalraMagyar

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük