Szabó Tímea nemes egyszerűséggel megfenyegette Polt Pétert…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Polt Péter nem nyomoz a Borkai ügyben!

 

A Párbeszéd nevében feljelentést tettem a prostituáltakkal hentergő volt győri polgármester ellen, de a legfőbb ügyész szerint nincs itt semmi látnivaló. Szerinte a megjelent információ, miszerint földmutyikon keresztül akár 6 milliárd forintot is ellophattak Győrtől Borkaiék, nem elég ahhoz, hogy ő itt a kisujját felemelje. 

Polt ismét bebizonyította, hogy nem más, mint Orbán Viktor szotyihaverja és a Fidesz házi ügyvédje. Gondolom, így hálálja meg, hogy még 9 évig védheti a bűnöző haverjait. De ennek is vége lesz, és akkor az egész brancs mehet majd börtönbe. Igen, ezt vehetik fenyegetésnek. #Párbeszéd – írja Szabó Tímea friss bejegyzésében.

 

 
Csak ennyit fűznék hozzá: Hihetetlen, amit köztörvényes bűnözők a szemünk láttára és zavartalanul megengedhetnek maguknak ebben az országban…

 


Forrás: Szabó Tímea közösségi oldala / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük