Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Előbb-utóbb minden aljasság kiderül.

Szinte hihetetlen de Ferencváros Önkormányzatának korábbi fideszes vezetése egész egyszerűen megtiltotta az ‘MSZP’ kifejezés használatát. A hivatalos önkormányzati oldalon, ha valaki leírta ezt a betűszót, a hozzászólása azonnali törlést kapott.

Mindez akkor derült ki, amikor Baranyi Krisztina az ellenzék polgármestere Ferencvárosban több, mint egy hónap késéssel megkapta a kerület facebook oldalának tulajdonosi jogait.

Amikor az ellenzéki polgármester megnézte az adminisztrációs irányelveket (azaz az oldal autómata beállításait) azt tapasztalta, hogy több kifejezés mellett az ‘MSZP’-t is betiltották.

Az ügyben megszólalt a kerületi MSZP-DK frakcióvezetője is, a szocialista Torzsa Sándor, aki az alábbi módon kommentálta az eseményeket:

EGY BETILTOTT, KICENZÚRÁZOTT, AGYONHALLGATOTT PÁRT BÜSZKE KÉPVISELŐJE VAGYOK.
Ma hivatalosan is átvette Ferencváros ellenzéki vezetése kerületünk Facebook oldalát s kiderült, hogy az oldalon egy a legkeményebb diktatúrákat idéző cenzúralista működött. Igen, jól tetszenek látni az előző fideszes városvezetés konkrétan betiltotta az MSZP szónak még csak az említését is.

Ahogy megyünk előre, bizonyítékok ezrei kerülnek elő arról, amit eddig éreztünk mi MSZP-sek a bőrünkön: a Fidesz minden aljas eszközt kész bevetni, hogy megtörje, elhallgattassa és megsemmisítse a magyar baloldalt.

Nem sikerült. Mert így, vagy úgy, de legyőztük őket. S ezek vernyákolnak nekünk, most átláthatóságról, arányosságról és demokráciáról? Amikor a hatalomban az 50-es éveknél és durvább cenzúralistát működtettek?

A bűn attól még bűn marad, de megnyugtatom a hatalmukat vesztett Orbánistákat, mi demokraták vagyunk ellenzékben is, mi demokraták vagyunk, akkor is ha betiltanak, de mi demokraták vagyunk a hatalomban is.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: