Ezen röhög az egész internet: megtaláltuk azt az elveszett Gálvölgyi jelenetet, amint mintha a Puskás Aréna megnyitójára csinált volna


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K

Ritka pillanat az, amikor felkiláltunk és felröhögünk ennyire, mert ez a mai napra nagyon is aktuális.

Pedig a jó 10-15 éves Gálvölgyi jelenet egy percet sem veszített aktualitásából sőt. Az a helyzet, hogy az Uruguay-Magyarország nyitómeccs után nagyon is aktuális.Emlékeztetőül: mintegy 68 ezer ember vett részt azon a nyítómeccsen, amelyet a megújjult Puskás Arénában rendeztek a héten. Nagy feszültségeket okozott a közlekedésben, hogy bár 70 ezer férőhelyes az új budapesti stadion, csak 500(!) darab VIP parkoló készült hozzá.

A mérkőzésen a magyar csapatot lemosta a pályáról a vendég válogatt, így kiderült, a méregdrága stadion nem helyettesíti azt a sok éves lemaradást a sportban, amiről Orbánék nem hajlandóak tudomást venni.

Ami viszont tény, hogy a magyar humor mit sem kopott fényéből ugyanis 2 nap alatt közel 200 ezer ember nézte meg az idevágó Gálvölgyi jelenetet, ami után szem nem marad szárazon:

Valahogy így!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2.5K
  • 2.5K
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük