Juszt László - Fotó: comment.blog.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Péntek délelőtt közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya, /!/ “Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk.

A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. … arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben… Rogán Antal és Rogán Cecilia”

 

Ugyan mi köze van a miniszterelnökség Kabinetirodája, sajtóosztályának ehhez az egyébként szigorúan MAGÁNÜGYHÖZ?

Ha viszont így tették nyilvánossá, – s ráadásul nem fizetett hirdetésben, hanem közpénzen – akkor bizony nem számít magánügynek, s ebben az esetben teljesen jogosan lehet feltenni egy rakás, bármilyen kérdést, például:

 

Csak nem az a válás oka, hogy a Borkai-ügyben megismert “ördög ügyvédje” rendelkezik olyan felvétellel is, amelyben Rogánról is kiderül a meztelen igazság? S ezt nem nézte el az asszony?

Vagy a különböző celebműsorokban megismert kemény asszonyka gondolta úgy, hogy túl a szépészeti operációkon, a felduzzasztott magánszámlán – még a bukás előtt – ki kell menteni a vagyon ráeső részét, amit azután a világ bármely pontján, esetleg egy máltai kaszinóban meg is lehet sokszorozni?

Mondom: attól kezdve, hogy egy ilyen közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda ez már hivatalos ügy, ergo bárki bármit kérdezhet. Önök is.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: