Ez már nekünk fájt: Juszt László páros talppal gyomrozta meg a válófélben lévő Rogánt


Juszt László - Fotó: comment.blog.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Péntek délelőtt közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóosztálya, /!/ “Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk.

A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. … arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben… Rogán Antal és Rogán Cecilia”

Ugyan mi köze van a miniszterelnökség Kabinetirodája, sajtóosztályának ehhez az egyébként szigorúan MAGÁNÜGYHÖZ?Ha viszont így tették nyilvánossá, – s ráadásul nem fizetett hirdetésben, hanem közpénzen – akkor bizony nem számít magánügynek, s ebben az esetben teljesen jogosan lehet feltenni egy rakás, bármilyen kérdést, például:

Csak nem az a válás oka, hogy a Borkai-ügyben megismert “ördög ügyvédje” rendelkezik olyan felvétellel is, amelyben Rogánról is kiderül a meztelen igazság? S ezt nem nézte el az asszony?

Vagy a különböző celebműsorokban megismert kemény asszonyka gondolta úgy, hogy túl a szépészeti operációkon, a felduzzasztott magánszámlán – még a bukás előtt – ki kell menteni a vagyon ráeső részét, amit azután a világ bármely pontján, esetleg egy máltai kaszinóban meg is lehet sokszorozni?

Mondom: attól kezdve, hogy egy ilyen közleményt adott ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda ez már hivatalos ügy, ergo bárki bármit kérdezhet. Önök is.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük