Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival. – írja Tóth Bertalan MSZP elnök és Molnár Zsolt Budapesti MSZP elnök közös közleményében.

Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát.

A 2022-es sikeres kormányváltás érdekében a demokratikus ellenzéki pártoknak erőiket, képességeiket összeadva kell felkészülniük erre az embert próbáló megmérettetésre.

Ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki önzetlenül ajánlja fel a demokratikus közösség számára azokat a javakat, lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudja a sikeres együttműködést, a közös munkát.

Ezért most egy kezdeményezéssel élünk: kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára. Otthont adunk közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek.

Kihasználva, a Magyar Szocialista Párt infrastrukturális lehetőségeit, felajánljuk az összellenzéki együttműködés javára azokat az irodáinkat, amelyek előválasztási központok lehetnek.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy közös rendezvényeket tartva szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat egymással, és a civil közösségekkel. – írja az MSZP.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: