Mivel fenyegették meg Orbánt hogy ezt megcsinálja? Ki a felelős?


Forrás: Civil hetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

De komolyan, ez mi a jószagú úristen akart lenni, ki találta ezt ki? Mivel fenyegették emg Orbánt hogy ezt megcsinálja? Ezernyi kérdés, amire nyílt válaszokat kell kapnunk.

Nincs az az éppeszű marketingszakember aki ezt megcsinálta volna, így valamilyen háttérhatalmi erőre tudunk csak gondolni, amikor Orbán legújabb kampányfilmjét nézzük. A szekunder szégyen kerület, amikor az egyébként profin legyártott filmecskét nézzük.A kedvenc jelenetem az, amikor a pocakos Orbán a Carmelita kolostor erkélyéről lerúgja a labdát a pesti oldal “prolijainak”. Egész egyszerűen sikerült néhány percbe belesűríteni mindent, de mindent ami szimbóluma a Fidesz hatalmának.

Az ellenzék forintmilliókat költhetett volna, akkor sem tudott volna ekkora negatív reklámot csinálni Orbánékról, mint amit ezek “önszántukból gyártottak”.

Van ebben minden ami a sikerhez kell, gyerekek, munkások, pedagógusok, Fideszes politikusok akiknek mind egy célja van, Orbán focimániáját kiszolgálni.

Egyébként ha valaki figyelmes felfigyelhet arra, mennyire őszinte a kisfilm, amely igazából szerintem azt mutatja be, hogy a foci hogyan veri szét a mindennapokat.

Aki ezt nem hiszi annak azért mutatunk egy grafikont is, hogy valami hiteles dolog is szerepeljen ebben a cikkben, mert ennyire grotszk és műromantikus ideót rég láttunk már:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük